Historijat PDF Ispis E-mail

SEE Investment Solutions d.o.o. za brokerske poslove je članica Sarajevse berze, osnovana 2005.

SEE Investment Solutions predstavlja tim dinamičnih i obrazovanih pojedinaca koji profesionalnim pristupom brokerskim poslovima postavljaju imperativ na kvalitet usluga.

Na osnovu dozvole Komisije za vrijednosne papire Federacije BiH, SEE Investment Solutions d.o.o. se bavi poslovima posredovanja vrijednosnim papirima, te poslovima agenta emisije (USLUGE). Osim toga, SEE Investment Solutions d.o.o. Sarajevo je jedina članica sistema zalaganja vrijednosnih papira kod Registra vrijednosnih papira u Federaciji BiH. U skladu s ciljevima i strategijom poslovanja društva, te zakonskim okvirom, nastojimo svojim klijentima pružiti najbolju moguću uslugu u svim segmentima poslovanja, što se postiže stalnim ulaganjem u razvoj infrastrukture i kompetencija zaposlenih.

SEE Investment Solutions pored klasičnih usluga (posredovanje u trgovini vrijednosnim papirima, uvrštavanje vrijednosnih papira na tržište, preuzimanje i ujedinjavanje preduzeća, promjena u strukturi vlasništva, zalaganja vrijednosnih papira i mnogih drugih), nudi jedinstvene analize tržišta i kompanija, koje će Vam omogućiti cjelovit i detaljan uvid u sva relevantna dešavanja na tržištu, te mikro i makroekonomskom planu Bosne i Hercegovine. Također nudimo i uslugu agenta emisije vrijednosnih papira.

Naš cilj je postati jedna od vodećih brokerskih kuća u regiji pružanjem usluga domaćim i stranim investitorima, kako pravnim, tako i fizičkim licima. Unapređenje naše djelatnosti ide u pravcu povećanja značaja korporativnog upravljanja na tržištu kapitala i uvođenja dodatnih usluga koje bi doprinijele tom procesu.

Vizija

Postati regionalni brend u brokerskim poslovima i poslovima korporativnog upravljanja.

Misija

Pružanje posredničkih usluga s proaktivnim pristupu klijentima nudeći razne vrste pogodnosti i usluga. Poznavanje tržišta kapitala te višegodišnje iskustvo čine nas kvalitetnim izborom za vaše potrebe.

 Zadnji dan ovosedmičnog trgovanja na
Petak, 15 Decembar 2017
Ukupni promet na današnjem trgovanju
Četvrtak, 14 Decembar 2017
Uspješno je okončana još jedna javna
Utorak, 12 Decembar 2017